Cât a încasat un parior după ce a pariat 30 de lei la Agenția Parigo, Potoceni?

15.482,58 lei, acesta a fost câștigul înregistrat fix înainte de Paște, de un jucător inspirat din Potoceni, județul Buzău. Cu doar 30 de lei jucați, mai în glumă, mai în serios, pe un bilet de pariuri sportive, și-a asigurat un câștig care i-a făcut, la propriu, sărbătorile mai frumoase. 

Dovada vie că la Parigo se aliniază nu doar astrele, ci și cotele și bonusurile. 

12 meciuri de fotbal din cele mai puternice competiții ale momentului, un zvâc de moment și 28.57 lei (mai exact) puși la bătaie, au generat un câștig real de 400 de ori mai mare + bonus de 4013 lei. 

Dacă stăm să analizăm, jucătorul n-a riscat, alegând să meargă pe meciuri ale căror cote au fost mici, dar sigure. Fără să se aventureze în pronosticuri fantastice, a ales ca sistem de joc un bilet simplu. Pare că inspirația l-a dus la sigur cu pronosticul echipelor câștigătoare în cazul meciurilor:

Udinese 5 – 1 Cagliari

Real Betis 4 – 1 Osasuna

Lyon 3 – 2 Angers

West Ham 2 – 1 Everton

Barcelona 1 – 0 Sevilla

Athletic Club 2 – 1 Elche CF

Metz 1 – 2 Monaco

Sampdoria 0 – 1 AS Roma

Real Sociedad 1 – 0 Espanyol

Napoli i-a dat dreptate omului, și a scos un scor de 3 la 1 în meciul cu Atalanta. 

În cazul meciului FC Augsburg – VfL Wolfsburg, pariorul nostru a mizat pe minim 2 goluri pe durata meciului, au fost 3, toate înscrise de jucătorii Augsburg: Florian Niederlechner, Mads Pedersen și Iago.

Supriza, pentru noi toți, a venit din Premier League: Tottenham 5 – 1 Newcastle. Omul nostru a mers pe principiul “sunt șanse de minim 3 goluri”, și-au fost. După acest meci, Tottenham a urcat pe locul 4 în Prima Ligă Englezească cu cele cinci goluri marcate de: Ben Davies, Matt Doherty, Son, Emerson Royal și “last but not least” Steven Bergwijn.

În altă ordine de idei, chapeau! Frumos bilet, frumos câștig!