Mega câștig la Polonia Multi – Loteria Internațională – înregistrat la Parigo Buftea!

O doamnă, de această dată, ne-a luat banii :)). I-am oferit cu bucurie nu mai puțin de 61.324,77 Lei și o felicităm și aici, pentru noroc și inspirație!

În cazul în care vă întrebați ce este Polonia Multi – este una dintre cele mai apreciate loterii din Europa, și așa cum îi spune și numele, este una din principalele loterii din Polonia. Polonia Multi este un joc loto de tip keno 20/80 – care se desfășoară în Polonia, întocmai așa cum la noi în țară se desfășoară Loto 6/49. Spre deosebire de Polonia Keno cu structură 20/70, Polonia Multi se traduce prin extragerea a 20 de numere din cele 80 existente în urnă (de la 1 la 80).

Extragerile au loc zilnic, iar partea bună a lucrurilor, atunci când vine vorba să joci la Loteriile Internaționale în cadrul agenției de pariuri sportive Parigo, este că poți juca orice sistem dorești: pariuri pe un singur număr (1/1), variante simple (2/2, 3/3, 4/4 etc.) sau sisteme complexe precum (3/4/, 4/14, 6/15 etc.). 

Casa de pariuri Parigo este licențiată de ONJN să ruleze și loterii internaționale pe teritoriul României, așadar poți juca cu toată încrederea în cadrul oricărei agenții de pariuri Parigo din țară, indiferent dacă este franciză sau nu. 

Strategii de joc Loto Polonia Multi (20/80)

Poți alege să joci orice strategie aplicată și în cazul altor jocuri de noroc, însă cea mai consacrată strategie din lume este Strategia Martingale. Aceasta se pretează pentru o varietate de jocuri, de la pariuri sportive, la jocuri cazino sau loterii. Regula Martingale constă în dublarea mizei în cazul în care pariul anterior a fost pierzător. Cum aplici strategia de joc Martingale? 

Să presupunem că începi cu un pariu de 10 lei. Banca în acordă până la 5 pași: 10 – 20 – 40 – 80 – 160. Dacă mergi pe un sistem 2/4, ai posibilitate de câștig minim 24 și maxim 145 lei. Atunci când pariul inițial de 10 lei este pierzător,  regula este să plasezi un nou pariu, de data aceasta pe 20 de lei.  După fiecare câștig, profitul este păstrat și o poți lua de la capăt. 

Strategia celui mai leneş număr la Polonia Loto

Presupune un minim de research pentru a identifica numărul care n-a ieșit la extrageri, pentru a-l juca în sistem Martingale sau șirul lui Fibonacci. Această strategie implică, însă, un buget disponibil semnificativ pentru că se poate ajunge la mize mari spre foarte mari. 

Sistemul celor două numere 

În plan alternativ, se poate merge pe identificarea primelor două numere cel mai des extrase (cu probabilitate crescută de extragere). Se recomandă, apoi, parierea pe combinații cu fiecare număr dintr-o decadă. Să presupunem că numerele cu cea mai mare probabilitate de extragere sunt: 12, 44, iar decada 10-19. Ar rezulta 10 bilete cu: 12, 44, 10 – 12, 44, 11 – 12, 44, 12 … 12, 44, 19..

Matematica nu-ți garantează câștigul, dar sporește șansele de câștig

Statistici reale

Pariorii se pot ghida după statisticile existente în mediul online, realizate în urma a mii de extrageri desfășurate pe termen îndelungat în trecut:

  • 29% din numerele câștigătoare au ieșit și în extragerea precedentă 
  • 44% din numerele câștigătoare au ieșit în măcar una din ultimele două extrageri
  • 58% din numerele câștigătoare au ieșit în măcar una din ultimele trei extrageri

Numere fierbinți

Statistic vorbind, la Polonia Multi șansele de câștig cresc considerabil dacă pariorul alege să joace numere fierbinți – numere extrase des în ultima perioadă.

Tot statisticile arată că în medie 5 din numerele extrase anterior se vor extrage și la următoarea.

Dacă la o extragere se repetă doar 2 sau 3 numere din cele anterior câștigătoare, este probabil ca mai departe să iasă peste 5.

Anulează numerele care au ieșit la ultimele 3 extrageri, la rând

În cazul Loto Polonia Multi se întâmplă des ca un număr să fie extras de 3 ori la rând. Șansele să fie extrase pentru a 4-a oară consecutiv, scad dramatic. Astfel, dacă identifici numere care au ieșit la ultimele 3 extrageri consecutiv, ai opțiunea să le elimini. 

Pune numere cât mai variate

Structurează-ți biletul cu numere cât mai variate, dar în mod echitabil: numere pare, impare, mai mici de 40, mai mari de 40 etc.. Tot statisticile arată că această abordare poate crește considerabil șansele de câștig.

În încheiere, vă lăsăm pe voi să identificați cu ce strategie, calcule matematice și în ce sistem a reușit o femeie simplă din Buftea să câștige 61.324,77 Lei la Polonia Multi, cu doar 340 lei investiți.