5 principii de aur în jocurile de noroc

Parigo este una dintre cele mai moderne case de pariuri sportive, înființată de oameni cu un background de peste 15 ani în domeniul jocurilor de noroc și pariurilor sportive. 

Extinderea fulminantă a lanțului de agenții de pariuri sportive Parigo se datorează, în cea mai mare măsură, jucătorilor care ne acordă credit zi de zi! Succesul nostru este strâns corelat cu succesul și mulțumirea pariorilor Parigo, deci este în beneficiul nostru comun să împărtășim cu voi principii, reguli și sfaturi care contribuie la câștig.

Pe principiul “Happy you, happy us”, iată care sunt top cele mai importante 5 principii de care ar trebui să ții cont ca să ieși pe plus pe termen lung și să fii fericit. 

  1. Principiul de management al banilor

Fă-ți niște calcule și definește clar care este bankroll-ul cu destinația: pariuri sportive. În acest mod nu vei avea vreodată situații neplăcute în familie, iar viața și planurile de familie nu vor fi afectate. Scopul este acela de a avea un echilibru în disponibilitățile tale financiare. Mai mult decât atât, nu vei fi pus în situația de a pierde mai mult decât îți permiți.

2. Principiul pariurilor single

Dacă vizezi un profit pe termen mediu și lung, principiul pariurilor single este necesar. Dacă te numeri printre jucătorii care pariază constant, și nu doar sporadic, de distracție, recomandăm să mergi pe varianta pariurilor simple – vei vedea că ești pe plus atunci când tragi linie, după câteva luni consecutive de pariere. 

3. Principiul analizei pronosticurilor

Poți identifica numeroase pronosticuri aruncate în online. Nu le lua de bune și nu te arunca și tu să pariezi, fără o analiză în prealabil. Tipsterii nu garantează sub nicio formă succesul unui pont. Poți merge pe un pont de pariere doar dacă și tu crezi în el. 

4. Principiul ponturilor “țeapă”

Ponturile țeapă sunt acelea indicate pe internet ca fiind 100% sigure. O parte din ele garantează primirea banilor înapoi în cazul în care ponturile nu ies. Sfatul nostru este să te ții departe de acestea, să fie unul din principiile de bază în strategia ta de pariere.

5. Principiul jurnalului de pariuri sportive

Probabil îți displace partea asta, dar nimic nu este mai folositor în viața unui parior profesionist decât evidența pierderilor și a câștigurilor. Doar așa vei știi ce profit ai, în cât timp, ce strategie de joc a dat roade și care nu, toate acestea ca să îți îmbunătățești sistemul de pariere. Singura modalitate de a te putea uita în spate ca să analizezi la rece pariurile precedente, este să ții un astfel de jurnal de pariuri. 

Te încurajăm să adopți de aceste 5 principii de aur și chiar să ne ții la curent cu evoluția câștigurilor tale, nu-ți trebuie decât o doză mai mare de organizare și control.

Mult succes!