Colaborare Jocuri de NOROC

Norocul ți-l mai faci și singur. Pornind de la deviza aceasta, te invităm să parcurgi articolul de mai jos în speranța că în sfârșit vei afla că la Parigo găsești cel puțin o ușă deschisă. Aceea de a porni pe drumul tău, alături de Parigo, într-o afacere cu jocuri de noroc. 

Parigo este printre cele mai noi agenții de pariuri sportive și jocuri de noroc din România, un concept cu totul nou, gândit de o echipă de oameni cu peste 15 de ani de experiență în piața jocurilor din România.

“De-a lungul timpului am avut parteneri care au optat pentru diferite variante de colaborare: fie colaborare strict pe slot machines, fie colaborare pariuri sportive, lucru care ne-a făcut să înțelegem că cea mai bună formulă de funcționare ar fi o ofertă completă: pariuri sportive și sloturi în același loc… și așa a luat naștere proiectul Parigo

Laurențiu Tănase, director comercial Parigo

Colaborare Jocuri de Noroc – o afacere profitabilă

Din categoria ideilor de afaceri profitabile, care îți pot asigura venituri substanțiale lună de lună, colaborarea în domeniul jocurilor de noroc s-a dovedit a fi funcțională și în plină pandemie, și în criză economică, nu doar în vremurile bune. Cum așa?

E simplu, oamenii caută moduri de entertainment și relaxare, indiferent de vremuri, iar Parigo vine cu cele mai atractive oferte din piață, la ora actuală:

  • Cele mai tari slot machines – de ultimă generație – amplasăm în locații aparate de top din industria jocurilor de noroc: EGT, IMPERA, NOVOMATIC, MERKUR, cu cele mai noi versiuni de soft din piață
  • Terminal de Pariuri Parigo – unde pot fi plasate pariuri pe curse de câini, pariuri pe Loteria Get SIX, pariuri live, pariuri sportive clasice și pariuri pe loterii internaționale: Grecia Kino, Polonia Keno, Italia Keno, fără a mai fi necesară interacțiunea cu un casier.

Iar pentru tine – în calitate de partener, garantăm cel mai competitiv sistem de beneficii financiare din câte există pe piață la ora actuală.

Colaborările în jocuri de noroc sunt profitabile dacă ai partenerul potrivit alături, iar contractul de parteneriat este bazat pe un sistem de tip win-win. La Parigo, am gândit un sistem de comisionare transparent, în favoarea partenerilor noștri. Funcționăm pe principiul: “Dacă tu ești fericit, și noi suntem fericiți”.

Colaborare Jocuri de Noroc – Alege partenerul potrivit!

Dacă ai un spațiu comercial pretabil (bar, cafenea etc.) și vrei să amplasezi slot machines, pentru mai multe detalii privind tipul de colaborare potrivit pentru tine, ne poți contactat la numărul de telefon afișat mai jos.

Totodată, mai multe informații privind colaborarea pentru jocurile de noroc regăsiți în pagina următoare: