Păcănele Novomatic – în locațiile Parigo

Parigo poate amplasa în locația ta slot machines dintre cele mai noi existente la momentul actual pe piață. Dacă ai o locație pretabilă precum: bar, magazin sau orice alt spațiu comercial pretabil, Parigo te susține cu aparate de tip slot machines de ultimă tehnologie, precum: EGT, IMPERA, NOVOMATIC, MERKUR.

Pe larg vom aborda, în cadrul acestui articol, păcănelele produse de Novomatic. Novomatic este o companie fondată în Austria încă din 1980, debutând cu producerea de păcănele mecanice. În România, Novomatic și-a făcut simțintă prezența pe piață din anul 2005 și are un portofoliu cu peste 300 de jocuride tip păcănele. 

Cine n-a auzit de Book of Ra sau Lucky Lady Carm? 

Jocuri de păcănele consacrate în lumea întreagă. Păcănelele Book of Ra sunt inspirate din mitologia Egiptului Antic și sunt, indubitabil, cele mai cunoscute pe piața jocurilor de noroc la nivel global. 

Trendul de joc în locațiile Parigo cântărește mai mult tot în rândul acestor două jocuri clasice, la care se adaugă Sizzling Hot. Sizzling Hot este fantastic de ușor de jucat cu popularitate crescută determinată de mult-prea-cunoscuta linie 77777, cea care multiplică miza cu 1000. Poate nu doar pentru că sunt clasice și iubite de toți jucătorii conservatori din fire, ci și pentru că au printre cele mai mari RTP-uri dintre toate, de peste 95% fiecare. 

În ani 2018, 2019 și 2020 – Novomatic a fost pe val, fiind desemnat furnizorul anului de servicii de cazino. Lucru mare, și încă se menține în rândul producătorilor cu cele mai inteligente aparate de joc, aka păcănele, de la momentul actual. De aceea, păcănelele Novomatic se regăsesc printre slot machines deținute de Parigo în locațiile partenere sau în agențiile de pariuri sportive și jocuri de noroc de tip franciză Parigo. Menținem standardele sus și punem la dispoziția jucătorilor aparate “potente” tehnologic, pentru a satisface și cel mai pretențioși și nerăbdători jucători 🙂

Fie că vrei să încerci păcănelele EGT sau că te bate gândul să amplasezi și tu păcănele de ultimă generație în locația ta, merită să vezi care sunt cele mai recente locații deschise marca Parigo: https://parigo.ro/parteneriate

Iar dacă vrei să te documentezi mai îndeaproape privind serviciile de amplasare păcănele în locația ta oferite de Parigo, te încurajăm să citești următoarele articole: