Agenția Parigo încurajează jocurile de noroc responsabile

Agenția PARIGO este compania de pariuri sportive înființată în 2018, a cărei strategie de extindere la nivel național se află în plină expansiune. Ne dorim să ajungem mai aproape de toți jucătorii pasionați de sport. Să le oferim posibilități nemărginite de joc, mizând pe responsabilitate și timp eficient petrecut în agențiile Parigo. 

Încurajăm toți jucătorii să privească activitatea de pariuri sportive ca hobby/ activitate de divertisment. Astfel evităm ludopatia, care apare atunci când jocurile de noroc creează dependență. În astfel de cazuri, sprijinim jucătorii în a beneficia de ajutor specializat pe: https://jocresponsabil.ro/.

Prin dezvoltarea sistemului de plasare a pariurilor sportive virtuale prin intermediul Terminalelor de Pariuri Parigo, încurajăm jucătorii să petreacă un timp cât mai scurt în agenție. Mai mult decât atât, sistemul permite generarea a maxim 5 bilete de pariuri sportive în aceeași sesiune. Astfel, limităm o activitate excesivă de joc și oferim clienților noștri cea mai potrivită modalitate prin care se pot bucura de joc, fără consecințe negative. 

Motivul este simplu, ne dorim să-i avem pe clienții noștri aproape de noi pe o perioadă constantă. Fără a le crea probleme legate de tentația de a juca sume mari de bani, sau obsesia jocurilor de noroc. 

Pariurile sportive – o plăcere

Există o serie de reguli pe care le poți urma astfel încât TU să deții controlul și totodată să te poți bucura de hobby-ul tău. 

  1. Stabilește de acasă suma pe care intenționezi să o folosești pentru a plasa un pariu
  2. Stabilește o limită maximă de timp pe care o vei aloca acestei activități
  3. Joacă/plasează un pariu doar atunci când situația financiară îți permite, fără a te îndatora sau utiliza banii alocați altor scopuri

Te invităm să descoperi agenția Parigo, locul în care mizăm pe o experiență de joc pozitivă și accesibilă tuturor. Vezi care este cea mai apropiată agenție Parigo și vino să te convingi: https://parigo.ro/information/agentii/