Terminalul de pariuri PARIGO. Cinci lucruri pe care trebuie să le știi despre el.

PARIGO este compania de pariuri sportive înființată acum 3 ani. Acționarii PARIGO sunt prezenți prin compania de slot machine de 12 ani pe piață. Inovatoarele terminale de pariuri PARIGO pot fi găsite în toate agențiile care-și desfășoară activitatea sub umbrela companiei.

Ce este terminalul de pariuri PARIGO?

Terminalul de pariuri pune la dispoziția jucătorilor un mod inovator de a paria și reprezintă o nouă modalitate de a face pariul. Super rapid și intiuitiv, fără a mai fi nevoie de interacțiune cu angajații agenției de pariuri. Cu atât mai mult în această perioadă, o astfel de opțiune are toate motivele să te încânte. Terminalul automat de pariere este simplu de folosit, rapid și garantează siguranță și precizie în emiterea biletelor. De asemenea, terminalul îți oferă și posibilitatea unei multitudini de evenimente Live și virtuale. Poți paria zilnic, permițându-ți să îți selectezi meciurile și să generezi automat biletele. 

Terminalul de pariuri îți garantează crearea unui pariu fără contactul cu casierul.

Cum pariezi la un terminal de pariuri PARIGO?

Pentru a paria prin intermediul unui terminal automat de pariuri PARIGO, trebuie să parcurgi trei pași foarte simpli:

  1. să introduci miza aleasă

2. să selectezi pariul aferent evenimentului

3. să ridici biletul printat la terminal după ce l-ai verificat cu atenție în prealabil.

În orice moment al utilizării terminalului PARIGO, angajații agenției îți vor sta la dispoziție și te vor putea ajuta să te familiarizezi cu aparatul.

Terminalul îți oferă toate informațiile de care ai nevoie. Oferta de pariere este afișată pe ecran. Astfel, nu mai trebuie să urmărești zecile de foi printate și expuse în interiorul agenției. Totodată, jucatorul poate crea până la 5 bilete virtuale accesând website-ul www.parigo.ro de pe telefonul mobil. Apoi, poate merge direct la terminal pentru a scana codul de bare al fiecărui bilet virtual creat. Simplu și rapid! 

Care sunt avantajele Terminalului de Pariuri PARIGO?

Depunerea de pariuri la terminalele din rețeaua PARIGO vine cu numeroase avantaje. De exemplu, în măsura în care locația în care terminalul se află are program non-stop, ai posibilitatea de a paria la orice oră din zi sau din noapte. Terminalul de pariuri PARIGO îți oferă și posibilitatea de a verifica

statusul biletului tău, dar mai poți face acest lucru și online, introducând pe platforma www.parigo.ro codul de identificare a biletului. Nu uita că aceste terminale au o ofertă extinsă de evenimente live pe care poți paria, fiind disponibile 30 de opțiuni de pariere pe mai mult de 20.000 de

evenimente.

Care este oferta  de evenimente la Terminalul de Pariuri PARIGO?

Oferta de evenimente la terminalul de pariuri conține fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, badminton, baseball, golf, tenis de masă, volei și în principiu, cam toate evenimentele sportive pe care le găsești la orice altă casă de pariuri. În plus, în rețeaua de terminale PARIGO, poți paria pe evenimentele virtuale: curse de câini, loteria Get Six și Loteriile Internaționale. De îndată ce te vei familiariza mai bine cu felul în care  aceste terminale funcționează, vei descoperi că pariurile se depun mult mai rapid și simplu decât în varianta clasică în care le treci pe o foaie și plasezi miza cu ajutorul casierului din agenție.

Cum încasez câștigul?

Încasarea câștigului de pe un bilet plasat prin terminalul de pariuri PARIGO constă într-un proces simplu: biletele câștigătoare pot în încasate doar în locațiile în care s-au pariat.