Pariuri Sportive. Interviu cu un jucător Parigo

Joci la pariuri sportive. Ce altceva poți să ne spui despre tine? 

Numele meu este Lucian, am 29 de ani și pot să spun că unul dintre hobby-urile mele este sportul. Urmăresc tot ce prind de mic copil. Prin urmare, îmi place să pariez pe evenimentele din zona sportului românesc și internațional.

Mă pasionează să aplic strategii de joc. Nimic nu se compară cu adrenalina pe care o simt urmărind jocurile pe care am pariat. Este mai degrabă un pariu cu mine însumi. Că pot să anticipez corect și în definitiv, pot să câștig după urma propriilor supoziții. 

De ce Parigo și nu alte agenții de pariuri sportive? 

Obișnuiam să joc și la alte case de pariuri sportive. De mai bine de 2 ani, de când s-a deschis agenția de pariuri Parigo în proximitatea mea, am rămas loial Parigo.

Eu joc din pură plăcere, nu pentru obținerea unui venit constant. Am job, am familie. Faptul că în apropierea casei mele am o agenție Parigo m-a făcut să nu mai caut în alta parte.

Îmi place că îmi generez de-acasă biletele de joc și merg în agenție doar să le emit la terminalul de pariuri. Apoi urmăresc dacă am câștigat direct din telefonul mobil. Îmi este comod să joc la agenția de pariuri Parigo, și nu în alta parte…. Cred că acesta este răspunsul cel mai potrivit. 

Care a fost cel mai mare câștig al tău în cei 2 ani de când joci la Parigo? 

Nu mizez pe noroc, asta cred că trebuie spus din capul locului. La fiecare bilet pe care îl joc aplic o strategie de joc realistă. Țin cont de istoricul echipelor pe care pariez și a jucătorilor care joacă.

Cea mai mare sumă câștigată a fost de 10200 de lei, pe un bilet pe care am mizat 250 de lei.

De obicei pun bilete cu sume mai mici, ca să nu afectez bugetul familiei. Atunci când am încredere în strategia de joc, îmi permit și am acceptul soției să risc :)). 

De unde te inspiri? Sau mai bine zis, cum ai învățat să aplici strategii de joc? 

Mulți ani am jucat intuitiv, și-acum o mai fac. Dar îmi place să și citesc articole și cărți legate de cum să aplici strategii de joc sănătoase.

Mă inspir și din poveștile jucătorilor profesioniști la pariuri sportive.

Iată o carte de referință în domeniul jocurilor de noroc, utilă pentru jucătorii care aspiră să devină profesioniști. “Statistical Methodology for Profitable Sports Gambling”, de Fabian Moya. 

Cum aplici strategiile de joc? 

Testez, însă nu sunt de acord că putem decide că o strategie funcționează sau nu după o singură aplicare. Eu testez o strategie timp de 2-3 luni, mizând sume mici.

Astfel, făcându-mi calculele banilor investiți pe termen mediu și lung, overall nu sunt pe pierdere. Pot să zic că cea mai des folosită strategie de joc pe care am aplicat-o este strategia Paroli.