Parigo - Despre noi

Suntem prezenți pe piața jocurilor de noroc din 2008 - peste 12 ani de activitate!

Am crescut în fiecare an pariind în primul rând pe noi, pe angajații și partenerii noștri. Viziunea noastră este să construim o experiență unică pentru fiecare client, un univers în care tu ești stăpân peste câștigurile tale!
Proiectul Parigo vine fix în întâmpinarea nevoilor tale. Cum facem asta cu succes?
Prin extinderea numărului de locații atât în București, cât și la nivel național.
Începând cu 2020, urmează să fim prezenți mai aproape de tine în cadrul a peste 100 de agenții care îți transformă ambițiile și răbdarea în realitatea unor câștiguri sigure.
Pe site-ul www.parigo.ro simplificăm modalitatea de pariere, adaptându-ne la orice context. Aici îți vei configura singur un bilet virtual cu care poți merge la un terminal de pariuri Parigo sau direct la casierie pentru a plasa pariul.

Misiunea noastră

Misiunea echipei Parigo este aceea de a oferi și partenerilor noștri, și pariorilor de pretutindeni, cele mai eficiente și inovative produse de pe întreaga piață:
1. Terminalul de pariuri - cel mai eficient sistem de pariere, nu mai este nimic de spus aici, te invităm să te convingi singur!
2. Promoții – avem printre cele mai competitive cote de pe întreaga piață. Verifică pe site!
3. Pariuri pe curse de câini - pe toată durata programului de lucru!
4. GET SIX - un pariu în cotă fixă care-ți aduce câștiguri rapide! Alege 6 din 48 numere și participă la loteria noastră virtuală de un real succes! Numere și nu numai, poți juca și la culori, la mare/mic sau par/ impar.
5. Pariuri Live - da, poţi paria pe parcursul evenimentelor în desfăşurare, niciodată nu e prea târziu să câștigi! Șansele de câştig îți vor fi sporite în funcţie de cursul evenimentelor!
6. Loterii internaționale - Grecia Kino, Polonia Keno, Italia Keno și multe altele! Parigo îți dă mână liberă să participi la toate extragerile zilnice – simple sau multiple – de pe mai multe continente!