DEVINO PARTENER PARIGO

Deschidem noi orizonturi de câștig cu oportunitatea sistemului de franciză Parigo-Pariuri Sportive.

Vreau să devin partener

Ultimele locații deschise

PIATA OBOR
București, Aleea Campul Mosilor, Nr. 5, Halele Centrale Obor
NAVOV
Comuna Nanov, str. Dunarii, nr. 65 B, Judetul Teleorman.
SEGARCEA
Segarcea, Str. Unirii nr. 48, Bl. B1, Judetul Dolj

Ce îți trebuie ca să-ți duci afacerea la următorul nivel?

Implică doar 4 elemente cheie pe care probabil le ai deja asigurate:

01.
Dreptul de folosință a unui imobil

Trebuie să ai dreptul de folosință al unui imobil sau a mai multor imobile în care vor funcționa agențiile de pariuri, inclusiv accesul la dependințe, spații comune etc.

02.
Sistem antiefracție și de supraveghere

Ai nevoie de un sistem antiefracție și de supraveghere pentru fiecare spațiu în parte, conform legii în vigoare.

03.
Conexiune la internet și cablu TV

Da, ai nevoie de conexiune la internet și de cablu TV pentru fiecare spațiu în parte, precum și de minim 4 televizoare.

04.
Sistem antiefracție și de supraveghere

Automatizăm procesul, dar nu ignorăm clienții! Ai nevoie de personal propriu aferent activităților de pariuri sportive.

Ai două opțiuni prin care poți dezvolta un parteneriat de încredere cu Parigo, ambele menite să îți ofere beneficii extra față de alte oferte disponibile în piața de profil:
Agenția Parigo
Premium
 • Consiliere gratuită
 • Terminal de pariuri
 • Colantare vitrină
 • Reclamă luminoasă standard
 • Reclamă luminoasă mare
 • Simulare amenajare agenție
 • Training personalizat pentru angajații tăi
 • Postere luminoase pentru marketing exterior
 • Afișe și bannere pentru marketing interior
 • Promovare online a agenției
Agenția Parigo
Standard+
 • Consiliere gratuită
 • Terminal de pariuri
 • Colantare vitrină
 • Reclamă luminoasă standard
 • Reclamă luminoasă mare
 • Simulare amenajare agenție
 • Training personalizat pentru angajații tăi
 • Postere luminoase pentru marketing exterior
 • Afișe și bannere pentru marketing interior
 • Promovare online a agenției

Întrebări frecvente

Cât costă franciza parigo?

Oportunitatea de franciză PARIGO implică două planuri, astfel costurile diferă în funcție de planul pe care îl consideri cel mai potrivit pentru tine în calitate de francizat.

Parigo Standard: este un plan fezabil pentru cei care vor doar un terminal de pariuri în barul lor sau locația nu le permite și casierie și vine cu o taxă de franciză de 1100 Euro.

Parigo Premium: este un plan destinat persoanelor care doresc să-și deschidă o agenție de pariuri sportive, sau care doresc să-și schimbe complet imaginea, iar taxa de franciză este doar 600 Euro.

ATENȚIE! În anul 2021 planul de extindere la nivel național prevede alocarea a 30 de francize premium și 70 de francize standard FĂRĂ taxă de franciză! Așadar, ai posibilitatea de a accesa GRATUIT unul din planurile de franciză PARIGO. Sunt prioritizate persoanele cu experiență în domeniu sau care dețin un bar/cafenea cu un vad și clientelă solidă.

Oportunitatea de franciză pe care o oferă Parigo se adresează, în egală măsură celor care dețin deja o agenție de pariuri sportive dar vor MAI MULT. Parigo vine cu un PLUS de imagine, oferă terminale de pariuri și slot machines de ultimă generație (Egt, Novomatic, Impera) și contribuie permanent la promovarea online a agențiilor pe plan local.

Cât spațiu trebuie să am pentru a deschide o agenție PARIGO?

Legea nu ne permite să avem mai puțin de 15 mp, dar având în vedere experiența noastră până în prezent, spațiul ideal ar trebui să aibă o suprafață minimă de 50 mp.

Cât mă costă amenajarea spațiului?

Înainte de toate, trebuie să ai în vedere că pentru deschiderea unei agenții Parigo ai nevoie de un spațiu aproximativ de 50 mp. Spațiul nu trebuie să fie deținut de tine, dar trebuie să existe drept de folosință asupra imobilului (de exemplu, poate fi și spațiu închiriat). În acest caz, un prim cost de luat în calcul este cel al chiriei.

În al doilea rând, trebuie să te asiguri că poți susține financiar costurile implicate de:

 • achiziția a minim 4 televizoare cu diagonală de minim 100cm;
 • instalarea unui sistem antiefracție și de supraveghere;
 • amenajările interioare (vopsire pereți conform codurilor de culoare agreate de Parigo, respectiv, gri cod #1231354) și în spatele agenției albastru cod #1231345);
 • abonamentele de internet, cablu TV și electricitate.

În ultimul rând, trebuie să asiguri un buget de început necesar acoperirii salariului tău sau al angajaților pe minim 3 luni.

În ce județe sunteți activi?

Planul de extindere Parigo în 2021 - 2022 presupune acoperirea următoarelor județe din România: București, Ilfov, Dâmbovița, Prahova, Ialomița, Teleorman, Dolj, Giurgiu, Călărași. Urmând ca din 2023 să fim prezenți în toată țara.

Care este comisionul meu sau cum se împart beneficiile?

Parigo s-a adaptat ofertei de pe piață si a venit cu cel mai corect și competitiv sistem de beneficii financiare. Ne dorim ca partenerii noștri să fie motivați și corect recompensați în funcție de profitul obținut.

Vă rugăm să țineți cont că dacă într-o lună calendaristică locația este pe minus, compania Parigo va suporta toate câștigurile. Dacă în decurs de 2 luni calendaristice (ulterioare lunii în care s-a ieșit pe minus) nu se recupereaza minusul, acesta va fi în întregime suportat de Parigo! Nu pot exista valori negative ale comisionului de colaborare pe o perioadă mai mare de 3 luni.

Aceasta metodă de asociere este CEA MAI AVANTAJOASĂ OFERTĂ DE COLABORARE disponibilă în acest moment pe piața francizei de pariuri sportive.

Vă propunem următoarea grilă de comisionare, ȋn funcţie de PROFITUL LUNAR NET:

 • PROFIT BRUT = INTRARI - IESIRI
 • PROFIT NET = PROFIT BRUT -TAXE de administrare (5% din intrari)) – impozitul pe profit 1% ( din iesiri)

COMISION
45%
COMISION
50%
COMISION
55%
COMISION
60%
COMISION
65%
Profit net
0-7.000 Ron
Profit net
7.001-18.000 Ron
Profit net
18.001-35.000 Ron
Profit net
35.001-60.000 Ron
Profit net
65.001-100.000+ Ron
În cazul în care doresc și slot machine (aparate), am posibilitatea de a colabora tot cu Parigo?

Da, putem colabora și în cazul în care dorești să aduci în locația ta slot machine (aparate). Pentru detalii și informații suplimentare, nu ezita să ne scrii sau să ne suni și îți vom pune la dispoziție toate informatiile necesare. Trebuie să ții totuși cont că in locațiile Parigo avem aparate de top EGT, IMPERA, NOVOMATIC, MERKUR.

Cum o să arate agenția mea?

Agenția ta va fi amenajată cu ajutorul echipei PARIGO, începând de la conceptul de design interior 3D și până la colantarea ferestrelor, aplicarea reclamelor luminoase și a afișelor în locație. Te asigurăm că design-ul este impozant și pentru a-ți face o idee concretă te invităm să parcurgi secțiunea în care sunt redate o parte din agențiile PARIGO recent deschise: https://parigo.ro/information/agentii/ sau poți vizualiza cum se poate transforma o locație oarecare într-o agenție Parigo în video-urile de mai jos:

Cu ce echipamente vine Parigo în asociere?

Parigo îți pune la dispoziție servicii permanente de consiliere gratuită și training pentru angajați.

Totodată, îți asigură:

 • Toate materialele promoționale de branding: colant vitrină, reclame luminoase, postere luminoase, afișe și bannere.
 • Toate echipamentele electronice: terminalul de pariuri, PC-ul din casierie, Imprimanta termică, imprimanta de bilete, scaner pentru bilete, toate cablurile necesare, softul de gestiune și licența pentru pariuri sportive și slot machines, după caz, și bineînțeles, dreptul de a utiliza marca înregistrată Parigo.

Parigo susține afacerea ta prin activarea de campanii online de promovare la nivel local astfel că toți vor fi informați în cel mai scurt timp că ai deschis.

Rețeaua de agenții Parigo

DEVINO PARTENER PARIGO

Brand-ul cu care te asociezi este unul solid și serios, consolidând încrederea oamenilor și autenticitatea unui furnizor de încredere. Completează formularul alăturat și vom reveni către tine în maxim 24 de ore de la solicitare.