DEVINO PARTENER PARIGO

Deschidem noi orizonturi de câștig cu oportunitatea sistemului de franciză Parigo-Pariuri Sportive.

Parigo propune un model de afacere 100% testat și funcțional

Parigo îți pune la îndemână posibilitatea de a încheia un parteneriat în regim de franciză cu cea mai avantajoasă schemă de comisionare din piață.

Află ce spun colaboratorii noștri

Paul B.
Agenția Postăvarul
Afacerea mea din Postăvarul era, până nu demult, o agenție loto de cartier. Am fost atașat de afacerea mea, știam în sinea mea că e un business de modă veche, neprofitabil, dar cu greu m-am lăsat convins de familie și prieteni să trec la următorul nivel. Am luat o franciză Parigo și în 12 zile după semnare nu-mi mai recunoșteam agenția. Respira din nou și profitul a venit din prima lună.
Înainte
După
Nicoleta I.
Agenția Dițești
Am fost casieriță la o altă agenție de pariuri sportive ani buni. Până când am văzut o reclamă Parigo și lucrând în domeniu, mi-am dat seama că grila de comisionare oferită de Parigo este, într-adevăr, cea mai bună din piață, de nerefuzat. Am apelat la ei și-am făcut de la 0 agenția Parigo Dițești. Experiența mea și pachetul de franciză oferit de Parigo, suportul oamenilor din echipa Parigo și “vadul” locației, constituie, după părerea mea, mixul perfect.
Înainte
După
Gică P.
Agenția Lungulețu
La nea’ Gică la bar”, așa mă știe tot Lungulețu de ani de zile. Clientelă am avut dintotdeauna, dar am vrut mereu să vin cu ceva nou, să impresionez, să fidelizez oamenii. Până la Parigo am mai avut colaborări, de ce să mint. Dar n-a fost pe măsura așteptărilor. Când am semnat cu voi, m-ați dat un pic înapoi cu reamenajarea spațiului, să schimb culorile, să vopsesc. Dar m-ați dat pe brazdă și nu îmi pare rău. Am bar nou nouț cu cele mai noi păcănele din piață și o imagine complet nouă
Înainte
După
Natalia C.
Agenția Perișoru
Povestea mea e simplă. Am administrat o agenție de pariuri sportive în colaborare cu un alt francizor înainte de Parigo. Am căutat, totuși, un pachet complet de francizare, cu sloturi și pariuri sub același operator. M-a atras oferta voastră care îmi oferea tot în agenție și comisioane atractive, și-am făcut rocadă, cum s-ar spune. Cea mai bună decizie pe anul ăsta, indubitabil.
Înainte
După

Ultimele locații deschise

Parigo se ocupă de conceptul de design interior 3D, colantarea ferestrelor, aplicarea reclamelor luminoase și a afișelor în locație.

Poți bifa condițiile de mai jos?

 • Dețin sau am drept de folosință asupra unui imobil de minim 35 mp (poate fi și spațiu închiriat). Spațiul poate fi și un bar, cafenea sau un spațiu dedicat jocurilor de noroc.
 • Dispun de bugetul pentru:
  - achiziția a minim 3 televizoare cu diagonală de minim 80 cm;
  - instalarea unui sistem antiefracție și de supraveghere;
  - amenajările interioare (vopsire pereți conform codurilor de culoare agreate de Parigo);
  - abonamentele de internet, cablu TV, electricitate și salarii angajați (după caz);
  - achiziția mobilierului specific Parigo: mese, scaune și casierie (după caz)
 • Vreau / sau cel puțin, mă gândesc să devin partener PARIGO

Asta este! Înseamnă cu trebuie să iei legătura cu noi telefonic: 0731 221 580, prin e-mail: partener@parigo.ro sau prin formularul de contact de mai jos.

Îți deschidem o fișă de client, iar dacă îndeplinești criteriile de mai sus, te contactăm pentru a discuta toate detaliile colaborării. Semnăm contractul de asociere, iar în maxim 3 săptămâni inaugurăm noua ta agenție.

DEVINO PARTENER PARIGO

Asociază-te cu un brand solid și serios.

Este timpul să-ți duci afacerea la următorul nivel. Completează formularul alăturat și te contactăm în maxim 24 de ore de la solicitare.

Formularul a fost trimis cu succes.
Te vom contacta în scurt timp.