De ce să ai în locație și slot machines?

Ce este drept, în ultimii ani a apărut trendul ăsta de a avea 2 în 1 – agenție de pariuri sportive și slot machines. La o adică, de ce să-l pui pe om să se plimbe dintr-o locație într-alta, când poți să-i oferi diversitate în același loc. 

Aceasta a fost una dintre premisele de la care a pornit conceptul Parigo, vine cu un factor diferențiator și îți poate aduce în completare, la cerere, și sloturi de ultimă generație, ca să-ți faci clienții fericiți. Nu noi suntem cei care susțin demersurile, ci înșiși clienții – toți oamenii cu care am vorbit și de la care am obținut feedback la cald, și-au exprimat mulțumirea că în agențiile Parigo găsesc tot ce au nevoie ca să-și omoare timpul și să-și încerce norocul.

Slot machines sunt, vorba aceea, la toate colțurile de stradă, n-ar fi asta o problemă. Dar sloturi de ultimă generație, care se mișcă în timp real, care vin cu o suita de mixuri de jocuri actuale, care au ecrane mai mari și rezoluție high-definition – mai rar. 

Toate aparatele de jocuri aduse de Parigo în locația ta vor asigura, garantat, entuziasmul jucătorilor. În plus, design-ul elegant cu iluminare LED și sunet stereo al aparatelor de joc, sunt menite să anime spațiul unei agenții clasice de pariuri sportive. Vor capta atenția jucătorilor, prin simplul fapt că oferă o experiență de joc sofisticată, dar mai ales, superioară față de tot ce au experimentat în trecut. 

Și totuși, cum impactează slot machines succesul afacerii tale?

Prin sistemul de franciză Parigo, ai posibilitatea ca pe lângă întreg set-up-ul de agenție de pariuri sportive să aduci în locație aceste aparate de joc. Nu este obligatoriu, este opțiunea ta. Printre francizele Parigo se regăsesc atât locații care au optat și pentru aceste aparate, dar și agenții standard de pariuri sportive. Statistic vorbind, locațiile care au optat pentru planul de francizare Premium+, aducând și slot machines au raportat încasări cu până la 20 de procente mai mari. 

Oferind jucătorilor diversitate și experiențe de joc complete, aceștia sunt mult mai predispuși să încerce mai multe variante de joc.

De la bar clasic la bar cu slot machines.

Parigo oferă posibilitatea plasării de slot machines inclusiv în locații de tip: cafenea sau bar. Avem parteneriate solide cu mici întreprinzători care dețin baruri sau cafenele, care și-au exprimat dorința de a aduce în locațiile lor aparate de joc. Un real succes! Pentru că oamenii vin să își petreacă timpul liber nu doar pentru consum în locație, ci și pentru că în proximitatea lor nu găsesc alte variante de divertisment și relaxare. Inclusiv aceste afaceri au raportat încasări mai mari în locații, atât prin câștigurile suplimentare înregistrate în urma vânzărilor/consumație, cât și prin comisioanele extra câștigate în urma rulajelor la aparatele de joc. 

Vrei să afli mai multe detalii despre cum poți deveni partener Parigo? Aici găsești toate informațiile de care ai nevoie și poți solicita să fii contactat de către un reprezentant Parigo: https://parigo.ro/parteneriate