Viziunea Parigo – o altfel de agenție de pariuri printre agențiile din România

Parigo a luat naștere în 2018, fiind un concept nou de agenție de pariuri gândit de oameni cu peste 12 ani de experiență în domeniul pariurilor sportive și jocurilor de noroc.

Strategia de extindere Parigo mizează pe exploatarea avantajului competitiv în crearea unei experiențe a jucătorilor cu totul nouă, unică. Parigo se diferențiază de restul agențiilor deja existente pe piața din România printr-o suită de factori, începând de la imaginea și designul agențiilor de pariuri și până la practicarea celui mai atractiv sistem de franciză.

Experiența de joc

Am pornit de la premiza că fiecare client trebuie să trăiască o experiență unică alături de Parigo. Ne-am adaptat serviciile oferindu-i jucătorului un control cât mai mare asupra procesului de creare a biletelor de joc. Fiecare agenție Parigo este dotată cu Terminalul de Pariuri care facilitează generarea biletelor de joc, fără a mai fi nevoie de contactul sau ajutorul personalului din agenție. Astfel, jucătorii au posibilitatea de a crea biletele de joc direct pe website-ul Parigo, prezența în agenție fiindu-i necesară doar pentru scanarea telefonului mobil, generarea biletelor și încasarea câștigurilor. Prin crearea biletelor virtuale de joc simplificăm modalitatea de pariere, oamenii fiind nevoiți să petreacă tot mai puțin timp în agenție.

Imagine și design

Ținem la imaginea Parigo și la prezentarea impecabilă a locațiilor Parigo. Acesta este considerentul care stă la baza ofertei noastre în pachetul de franciză. Pe lângă eforturile francizatului de a amenaja spațiul conform unor norme riguroase de brand, Parigo contribuie 100% gratuit cu serviciul de design 3D și aducerea și montarea în locație a tuturor elementelor de design care vor definitiva ambientul interior și exterior al spațiului: reclame luminoase, afișe, autocolante, bannere, stickere și flyere cu marca Parigo.

Oferte de franciză

În momentul de față Parigo propune cea mai avantajoasă formulă de încheiere a unui contract de franciză. Primordial pentru noi este câștigul partenerilor noștri, oferindu-le toate resursele necesare pentru ca ei să reușească. Mai mult, Parigo își propune să ofere 30 de francize premium și 70 de francize standard partenerilor cu experiență în domeniu sau care dețin un bar/cafenea cu un vad și clientelă solidă.

Propunem cea mai avantajoasă grilă de comisionare din piața de profil, ȋn funcţie de PROFITUL LUNAR NET:

  • PROFIT BRUT = INTRARI – IESIRI
  • PROFIT NET = PROFIT BRUT -TAXE de administrare (5% din intrari)) – impozitul pe profit 1%( din iesiri)
COMISION 45%COMISION 50%COMISION 55%COMISION 60%COMISION 65%
Profit net 0-7.000 RonProfit net 7.001-18.000 RonProfit net 18.001-35.000 RonProfit net 35.001-60.000 RonProfit net 65.001-100.000+ Ron

Tehnologie de ultimă generație

Mizăm pe dotarea tuturor agențiilor Parigo cu aparate de ultimă generație, atât în materie de terminale de pariuri, cât și în ceea ce privește oferta de slot machines: EGT, IMPERA, NOVOMATIC, MERKUR. Credem cu tărie că experiența unică de joc este consolidată prin calitatea serviciilor livrate.

Promoții zilnice

Parigo practică printre cele mai competitive cote și promoții din piață. Pentru că experiența de joc se rezumă, până la urmă, la oportunitățile de câștig. Cu cât sunt mai mult în avantajul jucătorului, cu atât adrenalina este mai mare și experiența câștigului este trăită intens. Vă invităm să accesați pagina https://parigo.ro/information/promotii/ pentru a verifica promoțiile active.

Pariuri LIVE, Get SIX, Pariuri pe curse de câini și loterii internaționale

Toate în același loc. Imaginează-ți ce diversitate de opțiuni ai pentru a te bucura de o experiență de joc cât mai complexă. Ai posibilitatea de a paria în timp real pe evenimentele în curs de desfășurare, sporindu-ți șansele de câștig în funcție de cursul evenimentelor. Ai posibilități nemărginite de câștig  prin pariurile cu cote fixe Get SIX. Poți juca la numere, culori, la mare/mic sau par/impar. Cursele de câini se desfășoară pe toată durata programului de funcționare a agenției, astfel încât să te poți bucura de oportunități de câștig suplimentare. Și nu în ultimul rând, în oricare din agențiile Parigo poți participa la extragerile zilnice Grecia Kino, Italia Keno, Polonia Keno și nu numai.