Câștiguri colosale la Terminalul de Pariuri Parigo

Am ales să scriem, să rămână scris. Probabil știți că Parigo are în dotare terminale de pariuri unde poți să găsești cam tot ce poți găsi într-o agenție clasică de pariuri. Dar nu asta e subiectul, ci loteriile internaționale: Grecia Kino, Polonia Keno, Italia Keno. 

Da, le găsești și poți să joci loterii internaționale la Terminalul de Pariuri Parigo. Aceste terminale de pariuri pot fi amplasate în orice locație pretabilă precum: baruri sau cafenele și poți să-ți aduci clienții mai aproape de câștig. 

Cum să-ți aduci clienții mai aproape de câștig?

Simplu, le pui la dispoziție terminalul de pariuri în locația ta, iar restul ține de inspirație și noroc. Cele mai mari câștiguri înregistrate în decursul unei singure luni au fost generate de loteriile internaționale, în special de Polonia Keno, la terminalele de pariuri Parigo. Iar când facem referire la “cele mai mari câștiguri” vrem să spunem miliarde de mii de lei. 

Vizitează pagina de Facebook Parigo, acolo anunțăm mai marii câștigători și poți să-i vezi cu ochii tăi: https://www.facebook.com/parigobet

Plus valoare în locația ta

Terminalul de pariuri Parigo îți poate asigura un flux mai mare de clienți în locație, o perioadă mai îndelungată de consum, unde mai pui că ți se duce zvonul unor astfel de câștiguri potențiale. Practic, e ca și cum ai două business-uri într-unul, dar fără costuri cu personalul, taxe de administrare și altele. Terminalul de pariuri Parigo își face singur treaba. Mai mult, acesta se pretează pentru un public variat, deși ai fi zis că e doar pentru pariori. Greșit. Revenind la câștigurile substanțiale obținute la Polonia Keno, acestea au fost revendicate de femei simple, care au dorit să-și încerce norocul la loto. 

Design minimalist

Trecând peste ce poate să facă, Terminalul de Pariuri Parigo aduce un suflu nou în locația ta. Cu tehnologie de ultimă generație și design agreabil, aparatul ocupă foarte puțin loc în locație și garantăm că va atrage multe priviri și va stârni curiozitate în rândul clienților. Chiar și în rândul doamnelor și domnișoarelor care, iată, se pot întoarce acasă triumfătoare. 

Să joci loterii internaționale la terminal este SIMPLU

Terminalul de pariuri Parigo este extrem de intuitiv, probabil acesta este atuul pe care îl are și pentru care oricine se poate “lipi” de el, să-l încerce. Iar varietatea de jocuri pe care le pune la dispoziție n-are cum să nu convingă. Aici povestea primei doamne care a câștigat la Polonia Keno, în luna mai: https://parigo.ro/stiri/franciza/mega-castig-la-polonia-multi-loteria-internationala-inregistrat-la-parigo-buftea/