Cât de mult contează să-ți amenajezi agenția după standardele Parigo?

Pornind de la considerentul că Parigo nu este o simplă agenție de pariuri sportive printre celelalte, am definit un concept unic de agenție pe piața jocurilor de noroc în România. 

Planul de amenajare este gândit de o echipă de designeri acreditați și are în spate raționamente solide privind întreaga experiență de joc de care se poate bucura fiecare jucător. 

Agențiile Parigo nu sunt amenajate “după ureche”.

Deschiderea unei agenții de pariuri sportive Parigo sub formă de franciză vine cu o listă minimă de necesități precum:

  • Dreptul de folosință al unui spațiu de minim 35 mp
  • Achiziția a minim 3 televizoare cu diagonală de minim 80 cm
  • Instalarea unui sistem antiefracție și de supraveghere
  • Amenajarea interioară conform conceptului de design interior 3D  (vopsire pereți conform codurilor de culoare agreate de Parigo)
  • Plata abonamentelor de internet, cablu TV, electricitate și salarii angajați (după caz)
  • Achiziția mobilierului specific Parigo: mese, scaune și casierie (după caz).

Pe lângă investiția minimă de care ai nevoie ca să pornești noul tău business, insistăm asupra respectării planului de design interior pe care îl vei primi odată cu semnarea contractului de franciză. În tandem, echipa Parigo se va îngriji să-ți ofere sprijinul privind colantarea ferestrelor, aplicarea reclamelor luminoase și a afișelor în locație. 

Design-ul interior și exterior este menit să atragă jucătorii și să determine starea de bine odată ajunși în locația ta. Contrastul cromatic albastru / galben are valențe puternice, fiind două culori complementare simbolizând, deopotrivă: optimism, bucurie și speranță, precum și integritate, putere și seriozitate. 

Alegând să semnezi un parteneriat cu Parigo, trebuie să te aliniezi tuturor celorlalte agenții de pariuri sportive care se află sub umbrela sa. Brandul Parigo este recognoscibil, inconfundabil și îți poziționează locația în topul preferințelor jucătorilor. Raționamentul este simplu, locațiile Parigo le oferă jucătorilor un spațiu curat, aerisit, liniștitor, pentru ca ei să se simtă confortabil.

Demonstrație de forță pe piața jocurilor de noroc

În timp ce alte agenții au încetat să investească în “împrospătarea” imaginii, Parigo testează din capul locului succesul investiției sale și a francizatului odată ce depun eforturi comune de a face ca locațiile Parigo să arate impecabil.

“Din momentul în care vedem că partenerii noștri tratează cu maximă seriozitate condițiile de pregătire a spațiului înainte de a da drumul la treabă, suntem siguri că acele parteneriate devin solide și de lungă durată.”

Citește mai multe despre oportunitatea de franciză Parigo aici: https://parigo.ro/parteneriate