Deschide-ți propria agenție de pariuri sportive în 7 pași simpli

Ai deja o afacere prosperă (bar, cafenea) sau deții de ceva vreme o agenție de pariuri sportive și pur și simplu îți dorești să treci la următorul nivel? Reinventează-ți afacerea. Asociaz-o cu un brand 100% fresh, românesc, gata să îți susțină creșterea cu o imagine premium și aparate de joc de ultimă generație.

Avem tot ce ne trebuie ca să facem mix & match pentru o afacere prosperă:

Noi venim cu o imagine solidă, viziune de business, rebranding, suport permanent, terminal de pariuri și slot machines de ultimă generație. Tu vii cu experiența, vadul și dorința de a-ți transforma afacerea.

Deschide o agenție de pariuri sportive cu Parigo.

Pasul 1 – intră în legătură cu un reprezentant Parigo pentru a inițializa discuția. Ți-a trecut prin minte că vrei și poți să gestionezi o agenție de pariuri sportive? Doar prin simplul fapt că vezi potențial, că nu mai există în zonă agenții similare, sau că locația ta are vad, deschide discuția cu o persoană în măsură să te ajute să-ți conceptualizezi gândul.

Click AICI și fă primul pas!

Pasul 2 – asigură-te că poți susține decizia de a-ți deschide o agenție de pariuri sportive cu resursele necesare:

  • dreptul de folosință a unui imobil în care va funcționa agenția de pariuri
  • conexiune Wifi/cablu TV
  • minim 4 televizoare
  • sistem antiefracție și supraveghere
  • posibilitatea amenajarii spațiului conform standardelor Parigo (cromatică pereți și mobilier)

Pasul 3 – alege pachetul de franciză Standard+ sau Premium. Vei observa că ambele pachete de francizare  sunt avantajoase, însă diferă în materie de beneficii. Alege ce ți se potrivește mai bine și consideri că ai nevoie.

Pasul 4 – încheie contractul de parteneriat cu Parigo și începe să demarezi amenajarea spațiului pentru a deschide agenția de pariuri sportive.

Pasul 5 – Organizează ziua în care echipa Parigo poate veni să te ajute cu tot ce înseamnă conceptul de design al locației și amenajarea acestuia conform planului – prin amplasarea echipamentelor necesare, colantarea suprafetelor si montajul reclamelor luminoase.

Pasul 6 – Beneficiază de suportul pe care echipa Parigo ți-l oferă în materie de training personalizat pentru angajați, promovare și suport continuu privind gestionarea agenției de pariuri.

Pasul 7 – Ești gata să-ți inaugurezi agenția de pariuri sportive și să începi să-ți pui visul în mișcare.