Colaborare Pariuri Sportive și/sau Jocuri de Noroc

Mai ales pentru pasionați sau pentru cei care au lucrat în domeniu, să începi o colaborare în domeniul pariurilor sportive, este fix ce trebuie.

Dacă te afli printre cei care dețin o locație de tip bar, cafenea, sală de jocuri, agenție de pariuri sportive, dar caută să-și îmbunătățească modelul de business, hai la o discuție cu Parigo.

Parigo este o companie de pariuri sportive care aduce un suflu nou pe piața românească. Cu o evoluție fulminantă în ultimii ani, Parigo se diferențiază prin imagine, oferta de colaborare, echipamentele de ultimă generație și diversitatea jocurilor și a oportunităților de pariere pe care le poate facilita chiar în locația ta.

Avantajul de a lucra cu Parigo este că îți aduc în locație Terminalul de Pariuri unde jucătorii pot plasa o diversitate de pariuri fără să mai fie nevoie de interacțiunea cu casieria. Pot fi plasate pariuri pe curse de câini, pariuri pe Loteria Get SIX, pariuri live, pariuri sportive clasice și pariuri pe loterii internaționale: Grecia Kino, Polonia Keno, Italia Keno.  

Dacă deții deja o locație precum un bar sau o cafenea, amplasarea unui terminal de pariuri în locație este o opțiune excelentă de creștere a încasărilor lunare, fără să necesite angajarea de personal suplimentar. 

Dacă ai deja o franciză de pariuri sportive și vrei să îți duci afacerea într-o direcție mai bună, merită să prospectezi oportunitatea de colaborare pariuri sportive cu Parigo.

EXTRA! Vrei să aduci în locația ta aparate de păcănele (slot machines)?

Parigo deține aparate de jocuri de cea mai bună calitate pe care le poate amplasa în locația ta. Aparatele de păcănele sunt cele mai bune aparate care pot fi găsite pe piață la momentul actual: EGT, IMPERA, NOVOMATIC, MERKUR.

O ultimă oportunitate de colaborare cu Parigo este reprezentată de deschiderea unei francize Parigo, adică a unei agenții de pariuri sportive care să funcționeze sub umbrela Parigo, cu suport din partea noastră mai mult decât ai beneficia din partea oricărui alt brand. 

Dar hai să luăm pe rând cum poți colabora cu noi:

  • Ai bar, cafenea, sală de jocuri și vrei să aduci ceva în plus – un terminal de pariuri sportive Parigo sau aparate de păcănele (slot machines).
  • Ai o agenție de pariuri sportive proprie și vrei să aduci ceva în plus – un terminal de pariuri sportive Parigo sau aparate de păcănele (slot machines)

Află mai multe despre terminalul de pariuri Parigo aici:
https://parigo.ro/information/terminal/

  • Gestionezi în sistem de franciză o agenție de pariuri sportive și vrei să schimbi.
  • Ai o locație pretabilă pentru deschiderea unei agenții de pariuri sportive și cauți oportunități
    de franciză

Află mai multe despre cum poți deveni PARTENER PARIGO aici:
https://parigo.ro/parteneriate