Strategii de câștig la păcănele

Există strategii de câștig la păcănele?

Jocurile de păcănele sunt considerate jocuri de noroc. Există, însă, o serie de strategii, sau limitări care ajută jucătorii de ajungă mai aproape de câștig. Desigur că sunt o serie de factori determinanți precum:

  • Durata de joc
  • Emoțiile și starea de spirit a jucătorului
  • Costul alocat
  • Decizia jucătorului de a se opri la timp
  • Decizia jucătorului de a paria pe dublu sau nimic
  • Alegerea numărului de linii câștigătoare

O primă strategie de câștig la slot machines / păcănele. Momentul în care jucătorul decide să se oprească, impunându-și un câștig limită.

Ideea pornește de la jocul cu pariuri mici. În momentul în care jucătorul obține o combinație câștigătoare, dublează câștigul folosind butonul “gamble”. Decizia de a nu mai continua jocul este culminată de două momente:

1. fie este pierdut pariul pe o rundă

2. fie este obținut un câștig care satisface jucătorul

A doua strategie, deja renumită în domeniul pariurilor, este strategia Martingale. Este recomandată cu precădere în cazul aparatelor de păcănele care nu au funcția “gambling”. Strategia Martingale Inversat constă în a începe jocul cu pariuri mici, și a continua cu parierea întregului câștig la următoarea rundă până când jucătorul atinge pragul de câștig propus. Strategia nu diferă față de cea precedentă, însă este utilă în cazul în care nu există opțiune de “gambling” la aparat.

Trebuie avut în vedere că păcănelele nu sunt instrumente de generare a câștigurilor, ci o modalitate de distracție, care poate asigura și câștiguri suplimentare sau chiar substanțiale. Păcănelele sunt dispozitive de joc, de divertisment, dacă vreți, și scopul lor primordial este acela de a oferi oportunități extra de petrecere a timpului liber într-o atmosferă relaxată. Așadar, ține foarte mult de capacitatea jucătorului de a ști când să se oprească, de a decide din capul locului câți bani dorește să investească în această activitate și să nu privească păcănelele ca fiind un substitut de generare a unui venit constant. 

Ai o locație în care ai dori să amplasezi slot machines de ultimă generație sau cunoști proprietarul unei locații precum: bar, cafenea, restaurant, magazin sau agenție de pariuri care ar fi interesat? 

Parigo oferă oportunități de colaborare prin amplasarea slot machines în locație, oriunde în România.

Adresă de e-mail: office@parigo.ro

Telefon: 021 322 04 32

WhatsApp: 0751 999 995