Colaborare păcănele

Dacă te gândești să amplasezi păcănele în locația ta (bar, cafenea, spațiu comercial etc.), ai făcut deja primul pas pentru creșterea veniturilor tale. Dar mai sunt câțiva de parcurs până o să vezi rezultate. 

Cel mai important atunci când cauți pe net “colaborare păcănele” este să cercetezi, să verifici potențialul colaborator. Acesta ar fi pasul doi: să verifici recomandări/reviews din partea altor persoane care au colaborat cu el, ce tip de aparate de păcănele îți poate oferi și sub ce condiții. 

Păcănele cu softuri de ultimă generație

Parigo își consolidează poziția de asociat păcănele serios, care te ajută să aduci în locație doar aparate de joc de ultimă tehnologie, precum: EGT, IMPERA, NOVOMATIC, MERKUR. Probabil te vei întreba de ce este așa de importantă tehnologia aparatelor? Păcănelele cu ultimele versiuni de soft sunt rapide, au cea mai bună grafică a jocurilor, au sute de jocuri diponibile – practic, au toate datele necesare să-ți țină clienții fericiți. La o adică, de ce ai accepta un asociat care să îți amplaseze în locație păcănele antice, cu probleme de încărcare și care mai degrabă ți-ar frustra clienții, decât să îi facă fericiți?

Afacere păcănele

Parigo vine cu aparatele, licența de funcționare, know how și training pentru gestionarea aparatelor, tu trebuie doar să te gândești unde amplasezi aparatele și să asiguri conexiune bună la net. Este o afacere, și încă una profitabilă, să ai procent de minim 50% din încasările generate de slot machines, cu 0% efort din partea ta. În plus, creșterea veniturilor trebuie privită în ansamblu, pentru că odată amplasat un aparat de joc în locația ta – bar, cafenea, spațiu comercial etc. – le vei oferi clienților motive în plus să frecventeze mai des locația ta, sau să zăbovească mai mult, aspecte care vor impacta pozitiv inclusiv creșterea consumului din afacerea ta de bază. 

Colaborare păcănele

Revenind la oportunitatea de a deveni asociați, te încurajăm să ne verifici, să te documentezi și să citești articolele scrise de noi pe subiectul slot machines/ păcănele/ aparate de jocuri de noroc. Asta așa, ca să parcurgi pasul 2 cu succes. Dacă te-am convins, nu-ți rămâne decât să intri în legătură cu un reprezentant Parigo pentru a discuta despre oportunitățile de colaborare:

  • Păcănele / slot machines în locația ta
  • Terminal de Pariuri Parigo în locația ta
  • Franciză Standard Plus / Franciză Premium Parigo