Păcănele EGT – printre cele mai tari păcănele ale momentului

Când vine vorba de păcănele, diversitatea existentă în piață este măgulitoare. Parigo poate amplasa în locații slot machines dintre cele mai noi existente la momentul actual. Este una dintre promisiunile pe care le facem tuturor jucătorilor, să rămânem conectați la cele mai noi tehnologii ale momentului, pentru a asigura cele mai bune experiențe de joc. 

Ai o locație în care vrei să aduci păcănele? Parigo te susține cu aparate de tip slot machines de ultimă tehnologie, precum: EGT, IMPERA, NOVOMATIC, MERKUR.

Astăzi tratăm pe larg păcănelele produse de EGT – Euro Game Technology, una dintre cele mai importante companii de soft activă pe piața internațională de mai bine de 20 de ani. Păcănelele EGT dețin un portofoliu impresionant de peste 620 de jocuri, pornind de la păcănelele clasice cu fructe și șeptari și până la sloturi inspirate din istorie, povești, lumea animalelor sau din culturi vechi din Egipt, China etc.

Păcănelele EGT au o serie de anvantaje care n-ar trebui trecute cu vederea, printre acestea amintim:

– premiile Jackpot pleacă de la 100 de lei și pot ajute la sute de mii de lei

– au atu Jackpot Cards care poate fi declanșat progresiv la orice rotire de minim 0.10 RON, indiferent de jocul jucat

– Jackpot Cards constă în 4 premii care sunt în creștere permanentă. Dacă ai Jackpot Cards, în mod cert vei câștiga unul din cele 4 premii disponibile

– ai ROTIRI GRATUITE – în functie de slot poți obține de la 5 la peste 15 rotiri gratuite

– ai câștiguri multiplicate pe durata rotirilor gratuite

Topul jocurilor de noroc EGT

Shining Crown – cu simbolul coroanei aurii zncepe nebunia. Dacă-ți apare pe rolele 2, 3 și 4 și acoperă toate pozițiile, ești master – poți scoate 50.000 lei la o linie de 5 șeptari pe miza maximă. 

20 Super Hot – este printre jocurile clasice cu fructe și-ți poate scoate câștig de 6.000 lei la miză maximă de 120 lei.

Dice & Roll – un joc antrenant, cu zar, fructe și șeptari, the killer trio. 

Great Empire – un slot cu inspirație din China antică c multe ROTIRI GRATUITE. Câștig maxim de 10.000 lei cu miză maximă de 100 lei. 

Fie că vrei să încerci păcănelele EGT sau că te bate gândul să amplasezi și tu păcănele de ultimă generație în locația ta, merită să vezi care sunt cele mai recente locații deschise marca Parigo: https://parigo.ro/parteneriate